Una bicicleta con ceso por favor!


Eller som man säger på svenska, En cykel med lite ost tack!
Du ser fan inte mycket coolare ut än vad du gör på en cykel asså, Du lutar dig lite bakåt och det är nerförs backe och du bara rullar fram, MUMS! och inte för att skryta men min cykel är fan den snabbaste hojjen på marknaden just nu. Jag kan ta mig från Gustav Lindström till mig (1358 meter) på ca 2 minuter. Och det är en bra bit som cyklist ska ni veta :p
När jag cyklar lyssnar jag gärna på techno eller flottarkärlek på högsta volym från min ICA MAXI mp3, den rymmer 5 låtar=asnice, så de blir mest techno men även lite flottarkärlek!! Ajja nog skrytande, här har ni härligheten..Prestanda:

Topphastighet: 235 Km/h.
Hästkrafter: 4000.
0-!00 Km/h: 2.7 sekunder.
Turbo: Ja.

Färg: Beige
Inköpspris: 8995

Tillverkningsår: 2008

Här har ni ett smakprov på vad jag lyssnar på:- Imorgon ska jag göra skolmassaker, De kommer bli asnice!
HEJ DÅ!

BANGS IN THE TRUNK!


Avsnitt 5: Penis


Idag har sugit röv, fett med hårig gubbröv för att vara precis.
Dagen börjar med att jag kommer till skolan och är ordentligt laddad för ett prov vi skulle ha (oj oj oj detta skulle bli ett bra prov) ja då står våran skit lärare och säger att vi inte ska ha något prov utan att vi ska äta tårta istället för att Axel "slagpåsen" Forsell har tydligen klarat att få G på ett prov så då har vi tårtkalas istället? jävligt moget.. Dock så ollade jag alla tårtbitarna (även min egen) innan folk började knöla i sig så det kanske inte var så farligt ändå..

Ollad #1Ollad #2 .. för övrigt ganska omoget med en XD smiley, de e för EMO's?!?! (och jag är ingen emo..)Sen glider dagen på och jag fortsätter att briljera ut hela min homoklass i varje ämne vi har tills en lärare erbjuder mig ett VG.. då tappar jag humöret och börjar se rött och genast och smyger jag iväg till skåpet och kommer snart tillbaka med det enda rätta...Och sen tappar jag bort min jävla helvetes fitt mössa, om det är någon som har sett den? En VIT NEFF mössa med lite lila och orange på OCH FÖR ÖVRIGT SÅ ÄR DEN SKITDYR DIN JÄVLA TJUV JÄVEL SOM SNODDE DEN SÅ SÄLJ INTE HELVETES MÖSSAN FÖR MINDRE ÄN 500 SPÄNN!!!!1 (för övrigt har jag säkert huvud löss, hatt-tant!)

-Här är en likadan mössa, fast min är vit och en helt annan modell och med lite färgstänk på och så är det ett annat (säkert lite dyrare) märke.Juste jag har även tappat bort en femhundring, så om någon hittar denna femhundring på stan så e de min. Jag har även skrivit in texten "MATS e BÄST!" med röd tuché och även ritat en typisk fransk mustasch på Gustav Vasa. Så nu känner ni igen den när ni hittar den.Och sist men långt ifrån minst så har jag en en poll, en gay sådan för att vara bestämd (ni kan svara i kommentars funktionen)
Såhär lyder frågan:
Stay strong, Stay black!

Saddam Hussein
Min kusin är så sexig, jag tänker på henne naken ibland


Avsnitt 4: Käre kusin, Får jag lov?

Öööh äre nån som har en cigg eller? Jag är så jävla sugen på en, kraftig vardagsrökare som jag är så behöver jag minst två paket filterlösa john silver om dagen, och nej inte för att röka.. jag äter dom helt enkelt bara med några Pärssons ojämna skivor - Perfekt mellis! (och får jag inte tag i mina J.S så äter jag bara en dosa snus)- Rökning dödar ....  .... .. INTEEE!!

I helgen var jag hos the calle på inflyttnings fest när helt plötsligt min snygga kusin Emilia från Sundsvall ringer och vill tjitter tjattra lite (ni killar ni vet ju hur korkade tjejer är ibland) så jag står där och hänger och Emilia försöker förklara något på sin norländska men jag fattar ingenting för det låter som tyska när du är full så träffar jag på ja vi kan kalla henne Anne, Anne Frank för att vara bestämt. Anne Frank lider av sjukdomen downs syndrom vilket innebär att du är ledsen hela tiden men hon verkar as soft så jag hoppas att hon kan bli glad någongång så hon slipper vara nere hela tiden!

Här är häpnandsväckande AnneOch här är min snygga kuzze från Sundsvall som jag vill ha barn med, typ grodbarn och fågelbarn (har hört att man får såna barn om man ligger med sin kusin)

Idag var jag i skolan, det var bara sååååååååå tråkiigt :p :p  (skola är det tråkigaste)
En av höjdpunkterna var när jag fick träffa min käre lärare Randy, jag älskar fan randy (hon är det bästa) för hon får mig alltid på så bra humör :)  sen raceade jag hem på min jävla skit dildo hojj och direkt när jag kom så började jag göra en macka. när jag skulle börja ta mina pärssons så inser jag att dom är borta (?!) .. VEM FAN HAR SNOTT MINA JÄVLA FITT PÄRSSONS OJÄMNA SKIVOR?! .. vrålade jag högt, helt plötsligt hör jag något ... (kolla videon)Så allt löste sig och nu har jag ett ordentligt skinkpartajj hemma hos mig!

Juste höll på att glömma:- Här är Randy. Randy spelar golf på fritiden, Randy har inga barn men äter gärna havrekakor, Randy pratar skånska och kanske viktigast av allt,


RANDY BETYDER KÅT PÅ ENGELSKA! HAHA!!! Randy <3<3<3
L8ers bitcheez!

(Emilia, om du ser detta så vet du vad jag är ute efter om jag tar dig mellan benen på julafton senare i år)


MTB=Mountainbike!


Avsnitt 2: O-M-G!

Jag satt för ca 10 minuter sen och åt en god skinkmacka (för övrigt den dummaste jävla skinkmackan jag varit med om.. notera bilder längre ner)
Så jag sitter där med mamma och pratar om hur jag ligger till i pubertalt sett, har du fått hår på korven ännu Mats? jaa joo ehm kanske.. LÄGG AV MORSAN!!!
när hon helt plötsligt flinar på mig och säger .. "Du din mountainbike har ju blivit lite gammal, behöver du inte en ny? en sån där med 18 växlar och eldfärgade klistermärken?" .. OOOH MY GOOOD!
Svarar då lite lungt
- Jaa asså det är ju någon som har tagit kedjan så jag måste ju leda den fram och tillbaka till skolan så jag förlorar ju tid på att ta cykeln och sen har några somalier stulit min sadel men dom var schyssta nog att sätta dit en dildo istället.. (men i mitt huvud så kan jag knappt tänka klart utan känner att det börjar bubbla i byxorna, trettio sekunder senare ser jag att jag kissat på mig)

Oj oj oj detta kan inte bli annat än bra! nu vill jag bara ha lov för då ska jag och mamma köpa ny mountainbike, Ni kan ju ringa mig om ni vill ta den på en runda runt kvarteret (Nej du kommer inte få prova min nya MTB, Jag ljög bara)

PEAACE OUT ALLA BITCHES!! (och alla ni utan cyklar.. Ja, er pissar jag på sen cyklar jag ifrån er)


Ja ni ser ju själva vad somalierna ställde till med..
Hoppas på en röd Nishiki, dom är fan snabbare än Lucky Luke's runkbulle-skills- Min macka jag åt var fylld med "OJÄMNA SKIVOR" .. Fan det dummaste jag hört?
Kontorspappan till sina barn en helt vanlig morgon i radhuset:
"Jaa idag ungar ska ni få ojämna skinkskivor på era mackor. Ni förstår, pappa är full hela tiden så det genererar ju i att mina mackor jag bakar till er är både fyrkantiga, runda och trianglar omvart annat så nu har PÄRSONS börjat göra nya skivor som passar alla mina fylle-verk, BRA VA?!"Dom ojämna skivorna passa perfekt på min Davidsstjärna-formade macka för övrigt..
Internet är till för mobbing

Avsnitt 1: Philip Reinecks morsas bil är full med skit

Här kommer websensationen Frankherbert.blogg.se tillbaka i ny skepnad för att trakassera efter en deprission och som vanligt så sitter Matte Youngboy Hallin bakom spakarna på detta rostiga jävla sovjet rymdskepp.

Idag är det måndag och fy fan vad fint allting är, speciellt när det är piss grått på himmelen och det flyger massa fåglar vid mitt hus som skiter ner min cykel, jag älskar fan måndagar!
Min morgon börjar med att jag måste slicka ren min cykel då det ligger stora högar med avföring på den vilket genererar i att jag måste åka förbi Philip Reinecks hus och smeta av mig skiten på hans morsas bil och på grund av det så kommer jag till idrotten försent men alldeles i lagom tid till att hinna med det oförberedda bip testet i skolan (YES!!!) och ont i varenda lem som man har efter en helg med min nazist kompis Gustaf Lindström (känd från maxochgustafs.blogg.se) så blir jag tvungen att hoppa av vid level 2 så nu är min kondition officiellt sämst på skolan, bra va? ja ganska.. sen har vi svenska, vi skulle läst en deckare tills idag så jag läste barnboken "Vi fem på skattkammarön" och lämnar in min uppsats och då får jag svaret "Men lilla gubben, den här boken läser du när du är åtta år gammal"
- Och jag är sjutton nu så jag borde ha cred som pallar läsa den där omogna skitboken.. bög piss lärare som tvingar mig läsa en ny bok på 400 sidor och liten text! (hoppas du läser detta Christina för du är en skit)
Efter en vidrig skollunch som vi åt på plast tallrikar och plastbestick för att diskaren var sjuk så fick jag hemorojder och var tvungen att åka hem. Nu ska jag sova innan jag ska hänga lite tvätt hemma i min ungkarlslya

See you later  ..    NOOOT!!!!Här är gamla Frankherbert.blogg.se
Och här är nya Frankherbert.blogg.se- Såg ni skillnaden?


Dagens outfit:
Topp - H&M
Kjol - Indiska
Halsduk - Leopard.se
Töntig pose - Egenall makt åt Stalin

RSS 2.0