Ett par tips inför kära dagar,

- Är väl egentligen inte killen som löser kärleksproblem. Men eftersom att jag inte styr över dagarna så kan jag väl åtminstone ge bort ett par lösningar på kniviga situationer som kan uppstå inom ett giftermål, dagen i ära.
.
.
Om du hamnar i den sitsen att mor- och svärfar kommer från Filippinerna: När ni sätter er ner och äter er första middag ihop: En fillipinare äter egentligen med händerna men ibland använder dom även bestick. Ber dom dig ta fram bestick ta då BARA fram en gaffel och en sked, enbart, då de är de enda "verktygen" man använder när man äter där.
.
Men om du kommer över en härlig själ som härstammar från Indien och du ser att mor- och svärfar börjar äta med händerna under er första måltid, för det första respekterar du de äldre  och gör på samma sätt MEN se då till att du INTE äter genom att använda din högra hand, den använder man till "annat" i Indien.
.
Och om du mot all förmodan skulle snubbla in hos mor- och svärfar med en japan runt armen så är troligtvis dom också japaner. Då ser du till att sitta du på knä med baken på hälarna när ni äter middag runt det låga bordet som inte har stolar, så länge du inte är kille för då sitter du med benen i kors som en "skräddare" FÖRUTOM när ni skålar, då sätter även du dig med på knäna med baken mot hälarna.
.
Och om det förefaller sig på så vis att dina framtida svärföräldrar kommer ifrån Ryssland: Se då för guds skull till att äta, och dricka, upp det du får på tallriken och i glaset. Det anses nämligen som mycket oartigt att lämna rester i Ryssland.
.
Skål bögar, se nu till att bli riktigt kära!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0