Helgupdate

Var på nation här i fredags, det var sjukt överfett!
Jag menar 19 spänn för en jävla bärs?! och 30 spänn för en shot?!
ville liksom klättra upp på bardisken och skrika
"ÄR DET NÅGON MER ÄN JAG SOM SETT DE HÄR JÄVLA PRISERNA ELLER?!?!?!"
första jag gjorde när jag kom in var ju att gå dirr till baren och köpa 5 öl för att sen gå och ställa sig mitt på dansgolvet, gunga lite och dricka en klunk i taget från alla flaskorna.
- purrade som en katt vill jag lova..
hahaha sen tänkte jag "äh fuck it jag går all in" så jag letade upp den fulaste o fetaste bruden på klubben och hävdade att jag arbetade som kärleksminister på uppsala universitet och att jag hade en tv. (hon hade nämligen ingen tv)
"detta kan inte gå fel" tänkte jag med ett flin.
kort därpå tappade jag bort henne haha.. alltså misslyckades jag med den den fulaste, fetaste, enköpingsbon på hela klubben haha shit vad jag måste vara dålig...
igår var jag jäkligt bakis och trött så jag och björne gick och tränade nån timme. sen kom jag hem vid typ 18och käkade lite, direkt efter somnade jag och vaknade 7 timmar senare, söndag kl 02, i mitt neonbelysta rum med tysk 80-tals superhomo discomusik ekandes ifrån högtalarna. typ asfett. kanske.
.
idag hade jag tänkt åkt lite skidor men min bil är tyvärr sönder så det sket sig totalt men istället tog jag fram min gamla bilbana och började bygga, har nog inte lekt med den på 7-8 år.
när jag väl hållt på i ungefär två timmar med att bygga en redig bana var det dags för en sån testrun så jag tog fram bilarna och skulle räcka mig efter kontrollerna när jag ser "ojsan hoppsan hejsan, det finns visst inga kontroller..!"
- DET FINNS INGA JÄVLA KONTROLLJÄVLAR!
jag letar frenetiskt här hemma och på vinden utan att hitta något, jag söker runt på facebook efter kontroller men kammar, som sagt, noll...
inga kontroller > piss > plugga istället > mera piss > gråtrunka.
- Alla, på en gång, ska dö!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0