Internationella manno-dagen

8 mars, internationella kvinnodagen..
skitsnack.
varför?
Visst Selma Lagerlöf skrev ett par böcker och Gudrun Schyman har dansat i Let's Dance, och ja Kajsa Bergqvist har hoppat över en pinne som hängde 2 meter och 8 centimeter över backen.. och vem bryr sig?
Dom är ju ändå flator hela bunten..?
- Hur som helst så tack vare dom där mattmumsarna finns iallafall internationella kvinnodagen till för alla ledsna cheyer inte ska vara ledsna, inte mycket att göra åt.
.
Men jag menar, vi killar ha ju ändå åstadkommit lite mer än er tjejer.. Någon här som hört talas om glödlampan? bilen? skepparkransen?
Nu vill inte jag bli kallad snål eller avundsjuk ändå för allt för jag ber bara om är att vi killar också får en, EN, ynkaste liten dag per år då det är vi män som får känna oss lite speciella och får vara i centrum för en gångs skull..
.
Den dagen kommer vi kalla för Internationella Manno-dagen. Då kommer vi samlas i stora antal på stora öppna grönytor för att dricka oss kraftigt berusade, brottas i lera, skrika så högt vi kan, tävla om vem som kan bryta tjockaste grenen över knät och helt enkelt bara få vara just .. män i allmänhet?
- Fast det vore dumt, för då vore vi ju mansgrisar...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0